Taktyka i Strategia - Forum Strona GłównaTaktyka i Strategia - Forum Strona Główna

To forum wykorzystuje pliki cookies do zapamiętywania spersonalizowanych preferencji.
Ustawienia dotyczace plików cookies można zmienić samodzielnie w przegladarce internetowej.
Szczegóły na stronie Ministerstwa Administracji i Cyfryzacji.


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload


Poprzedni temat «» Następny temat
Pomorze 1939
Autor Wiadomość
Wojciech Zalewski
Generał (wydawca)


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 15 Mar 2004
Posty: 14485
Skąd: warszawa
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015   

nie ta gra była już wznawiana, i.. została mi tylko jedna
_________________
https://www.facebook.com/...?ref=ts&fref=ts
 
 
     
mlodyfanhistori
Szeregowy


Dołączył: 04 Sty 2015
Posty: 29
Skąd: Prudnik
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015   

ostatnia do kupienia ?
 
     
Wojciech Zalewski
Generał (wydawca)


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 15 Mar 2004
Posty: 14485
Skąd: warszawa
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015   

tak
_________________
https://www.facebook.com/...?ref=ts&fref=ts
 
 
     
mlodyfanhistori
Szeregowy


Dołączył: 04 Sty 2015
Posty: 29
Skąd: Prudnik
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015   

Chyba już nie ma :smile:
 
     
Wojciech Zalewski
Generał (wydawca)


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 15 Mar 2004
Posty: 14485
Skąd: warszawa
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015   

tak sądzę, teraz pozostaje mi ściąganie ze sklepów jakby co :)
_________________
https://www.facebook.com/...?ref=ts&fref=ts
 
 
     
mlodyfanhistori
Szeregowy


Dołączył: 04 Sty 2015
Posty: 29
Skąd: Prudnik
Wysłany: Pią 13 Lut, 2015   

Ile jest arkuszy z Polakami w pomorzu bo mam wszystkie niemieckie x2 Polski z dowodcami x2 po pół Polaków i Niemców x4 nigdzie nie doszukałem się np 9 Dp
 
     
Wojciech Zalewski
Generał (wydawca)


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 15 Mar 2004
Posty: 14485
Skąd: warszawa
Wysłany: Pią 13 Lut, 2015   

wszystkie powinny być zdublowane
ale jeśli nie ma 9 DP to znaczy, że któregoś w ogóle brakuję
jutro doślę komplet
_________________
https://www.facebook.com/...?ref=ts&fref=ts
 
 
     
Wojciech Zalewski
Generał (wydawca)


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 15 Mar 2004
Posty: 14485
Skąd: warszawa
Wysłany: Pią 13 Lut, 2015   

9. DP jest na arkuszu ze Skwarczyńskim w lewym górnym rogu
_________________
https://www.facebook.com/...?ref=ts&fref=ts
 
 
     
mlodyfanhistori
Szeregowy


Dołączył: 04 Sty 2015
Posty: 29
Skąd: Prudnik
Wysłany: Pią 13 Lut, 2015   

Bo jedno jest x4 a nie x2
 
     
Wojciech Zalewski
Generał (wydawca)


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 15 Mar 2004
Posty: 14485
Skąd: warszawa
Wysłany: Pią 13 Lut, 2015   

wszystkich arkuszy powinno być 6
jak nie ma, prosze o mail z danymi do wysyłki
_________________
https://www.facebook.com/...?ref=ts&fref=ts
 
 
     
mlodyfanhistori
Szeregowy


Dołączył: 04 Sty 2015
Posty: 29
Skąd: Prudnik
Wysłany: Śro 25 Lut, 2015   

Czy w Pomorzu 5 DP ma mieć 26 i 40 pp i 2 i 3 dyon art bo ja nie mam a jak nie ma to gdzie są?
 
     
Paweł Sulich
Podporucznik



Dołączył: 26 Mar 2004
Posty: 627
Skąd: Józefów
Wysłany: Śro 25 Lut, 2015   

Te pododdziały zatrzymano podczas przejazdu przez Warszawę i biły się w jej obronie plus w okolicach. Pod Płockiem walczył tylko 19 pp i I/19 pal. Ale czy w grze wydrukowano całą dywizję - nie wiem, nie mam Pomorza :oops:
 
     
Radosław Kotowski
Podporucznik



Dołączył: 27 Lut 2012
Posty: 676
Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 25 Lut, 2015   

Ja mam. Jest tylko 19pp i I/5pal.
 
     
Wojciech Zalewski
Generał (wydawca)


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 15 Mar 2004
Posty: 14485
Skąd: warszawa
Wysłany: Czw 26 Lut, 2015   

i tak ma być
_________________
https://www.facebook.com/...?ref=ts&fref=ts
 
 
     
Wojciech Zalewski
Generał (wydawca)


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 15 Mar 2004
Posty: 14485
Skąd: warszawa
Wysłany: Śro 05 Sie, 2015   

Nakład wyczerpany
_________________
https://www.facebook.com/...?ref=ts&fref=ts
 
 
     
Knjaz
Plutonowy


Dołączył: 03 Sty 2016
Posty: 129
Skąd: Reading
Wysłany: Czw 04 Lut, 2016   

Może by znalazła się gdzieś jeszcze jedna gra?
Jaki jest zasięg mapy? Znajdę na niej Włocławek?
 
     
Wojciech Zalewski
Generał (wydawca)


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 15 Mar 2004
Posty: 14485
Skąd: warszawa
Wysłany: Pon 08 Lut, 2016   

włocłaek łapie sie na Bzurze
_________________
https://www.facebook.com/...?ref=ts&fref=ts
 
 
     
Komendant
Plutonowy


Dołączył: 10 Sty 2007
Posty: 136
Skąd: Katowice
Wysłany: Śro 05 Paź, 2016   

Czy ktoś podesłałby może skany rozstawień ze scenariusz z wznowionego wydania? Chodzi mi głównie o rozstawienie jednostek. Mam stare wersje gier i chciałem porównać.
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9