Taktyka i Strategia - Forum Strona GłównaTaktyka i Strategia - Forum Strona Główna

To forum wykorzystuje pliki cookies do zapamiętywania spersonalizowanych preferencji.
Ustawienia dotyczace plików cookies można zmienić samodzielnie w przegladarce internetowej.
Szczegóły na stronie Ministerstwa Administracji i Cyfryzacji.


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload


Poprzedni temat «» Następny temat
Jak obsługiwać Cyberboard - wyjaśnienie

Czy grałeś kiedykolwiek przy pomocy programu Cyberboard ?
TAK, wielokrotnie
4%
 4%  [ 1 ]
TAK, parę razy
4%
 4%  [ 1 ]
TAK, ale nie wciągnęło mnie
4%
 4%  [ 1 ]
NIE, ale chętnie bym spróbował
58%
 58%  [ 14 ]
NIE, bo nigdy nie słyszałem o CB
20%
 20%  [ 5 ]
NIE, to nie dla mnie
8%
 8%  [ 2 ]
NIE, ale gram za pomocą innych programów (np. Vassal)
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 0
Wszystkich Głosów: 24

Autor Wiadomość
Grohmann
Porucznik



Dołączył: 23 Mar 2004
Posty: 896
Skąd: Szczecin
Wysłany: Śro 31 Maj, 2006   Jak obsługiwać Cyberboard - wyjaśnienie

Na stronie TISu znajduje się (pięknej roboty Preclo) plik wyjaśniający krótko i przystępnie jak posługiwać się programem Cyberboard Player (umożliwiającym dwóm lub więcej graczom grę w daną planszówkę przy pomocy komputera). Plik jest zapisany w formacie PDF - (Acrobat Reader).

ŚCIĄGNIJ


Jakby były jakieś niejasności bądź inne problemy z obsługą programu proszę tutaj je wypisać. Preclo, ja bądź ktokolwiek zaznajomiony z tematem na pewno i z chęcią wyjaśni każdemu będącemu w potrzebie :)
_________________
Get the graal or die tryin.
 
 
 
hofner
Kapitan


Dołączył: 05 Lut 2011
Posty: 1097
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: Pon 04 Cze, 2012   

Ostatnio próbowałem uruchomić Cyberborda na 7 ale niestety nie działa. Czy działa on tylko na XP?
 
 
Grohmann
Porucznik



Dołączył: 23 Mar 2004
Posty: 896
Skąd: Szczecin
Wysłany: Nie 17 Cze, 2012   

Cyberboard został oryginalnie stworzony pod Windows 3.1, spróbuj może odpalić w trybie zgodności.

I jeżeli nie masz, ściągnij najnowszą (2010) wersję Cyberboarda - 3.1

podaję link do pobrania:

http://cyberboard.brainiac.com/cyberboardv310.exe
_________________
Get the graal or die tryin.
 
 
 
hofner
Kapitan


Dołączył: 05 Lut 2011
Posty: 1097
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: Czw 16 Sie, 2012   

Na 7 nie ma możliwości uruchomienia cyberborda nawet w trybie zgodności.
Czy jest jeszcze jakaś możliwość. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
 
 
Archanioł
Podpułkownik



Dołączył: 08 Sty 2005
Posty: 2065
Skąd: Płock
Wysłany: Czw 16 Sie, 2012   

Na 7 nie pójdzie.
_________________
"Bogowie dają sztukę wojenną narodom, którym chcą zapewnić szczęście" - Sokrates
 
 
 
hofner
Kapitan


Dołączył: 05 Lut 2011
Posty: 1097
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: Czw 16 Sie, 2012   

Archanioł napisał/a:
Na 7 nie pójdzie.

Czyli zmiana w trybie zgodności z XP też nic nie pomoże?
 
 
Archanioł
Podpułkownik



Dołączył: 08 Sty 2005
Posty: 2065
Skąd: Płock
Wysłany: Czw 16 Sie, 2012   

U mnie nie szło.
_________________
"Bogowie dają sztukę wojenną narodom, którym chcą zapewnić szczęście" - Sokrates
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10